Post by primasconfoeworl on Mar 5, 2022 20:17:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κουπόνια δημιουργίας κωδικών απάτης ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
Recharge Please! Puzzle dvm
ΑΓΓΕΛΟΣ
Τελειο παιχνιδι
Είναι τόσο εύκολο και χαλαρωτικό 😁 Δεν θα σταματήσω να παίζω 😂 αλλά μου αρέσει και δεν υπάρχουν διαφημίσεις, id μόνο διαφημίσεις αν θέλετε περισσότερα χρήματα, αλλά δεν θέλω περισσότερα χρήματα γιατί θέλω να περάσω ολόκληρη τη ζωή μου παίζοντας αυτό το παιχνίδι
Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι να το κατεβάσετε τώρα δεν έχω τίποτα άλλο να πω αυτά και γρήγορα να το κατεβάσω γιατί είναι φανταστικό παιχνίδι
Είναι ένα εντάξει μικρό παιχνίδι με μερικούς γρίφους. Εκνευρίζομαι με τις διαφημίσεις που εμφανίζονται πάντα.
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό! Είναι τόσο εύκολο και είναι φορτωμένο με διαφημίσεις! Θα το ήθελα αν είχε λιγότερες διαφημίσεις και αν ήταν πρόκληση. Διορθώστε το πρόβλημα της διαφήμισής σας.
Για ψυχαγωγία είναι εξοπλισμένη η αίθουσα παιχνιδιών. ... Please note that 1 child under 4 years stays free of charge when using existing beds.
Παραδόξως τρόπος για εύκολο. Χρειάστηκαν λιγότερο από 10 λεπτά για να φτάσω στο επίπεδο 50. Δεν είναι καθόλου πρόκληση για μένα. Κερδίστε το σύστημα AD που είναι εκτός σύνδεσης. Απολύτως δεν αξίζει τον κόπο αν δεν έχετε ενεργοποιημένες διαφημίσεις.
Ξενοδοχείο Capo Bay, Πρωταράς – Ενημερωμένες τιμές για το ...
Διαφημίσεις χωρίς διακοπή, ολοκληρωμένη διαφήμιση ενός επιπέδου, κάθε επίπεδο που ολοκληρώνω υπάρχει μια διαφήμιση, λαμβάνετε ένα βραβείο που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση, είναι ένα διαφημιστικό φεστιβάλ. Μην κάνετε τον κόπο να κατεβάσετε
Βαθμολογώ 2 γιατί είναι διασκεδαστικό και είναι σαν παζλ, αλλά υπάρχει τρόπος για πολλές προσθήκες
Η διαφήμιση είναι αποδεκτή, οι προγραμματιστές πρέπει να παράγουν εισόδημα. Αλλά αυτή η εφαρμογή είναι ένα διαφημιστικό όχημα ντυμένο σαν παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι εντάξει, ο έλεγχος είναι meh, η διαφήμιση είναι σε επίπεδο βομβαρδισμού και σκοτώνει αυτό που είναι ένα μέτρια ενδιαφέρον παιχνίδι.
Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά κυριολεκτικά μετά από λιγότερο από μια μέρα παιχνιδιού, μπήκε στη λειτουργία επαναληπτικών επιπέδων. Αυτό είναι κάπως χαζό γιατί μου αρέσει η διασκέδαση, αλλά μακάρι να υπήρχαν περισσότερα.
Λατρεύω το παιχνίδι, ωστόσο οι διαφημίσεις είναι αρκετά συχνές εκτός από το ότι μου άρεσε
Recharge Please! Kirakós játékok mtn
Είναι τόσο διασκεδαστικό και δεν είναι πολύ κακό. Μου αρέσει πολύ Θα πρέπει να πάρετε το παιχνίδι
Πολύ συναρπαστικό παιχνίδι
Recharge Please! Câu đố lkz
Δεν είναι δυνατό σε κάποιο επίπεδο, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις διαφημίσεις και μερικές φορές όταν αλλάζω το φόντο μου στο παιχνίδι, τα καλώδια εξαφανίζονται παντού, μερικές φορές σε βαθμό που δεν μπορώ να παίξω και πρέπει να χρησιμοποιήσω το επίπεδο παράβλεψη διαφήμισης. Το παιχνίδι μερικές φορές δεν μπορεί να παιχτεί, έτσι σε άτομα που είναι σαν εμένα που δεν τους αρέσουν πολύ οι διαφημίσεις δεν θα αρέσει το παιχνίδι. Απλώς το λέω αυτό, ώστε να είστε πιο επιτυχημένοι μακροπρόθεσμα, μερικοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν να το απεγκαταστήσουν όπως Είμαι αυτή τη στιγμή. Αντιο σας
Λόγος που του έδωσα δύο αστέρια γιατί κάθε φορά που προσπαθούμε να κάνουμε κάτι που το παιχνίδι παρουσιάζει δυσλειτουργίες είναι τρελλό, διορθώστε το, αλλά το μισώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, θα μου άρεσε το παιχνίδι ακόμη περισσότερο αν το διορθώνετε
😁😁😁
Έχω ένα θέμα που θέλει να αποσυρθεί από την ομάδα ήταν το μόνο πράγμα που δεν έχω ελέγξει καν τους τελευταίους μήνες και τώρα προσπαθώ ξανά με τη μαμά και την κόρη μου μέχρι στιγμής και το άλλο τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο όπως πάντα το ίδιο πράγμα και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το μεσημεριανό γεύμα και μετά πριν από πολύ καιρό ανησυχούσαμε λίγο για την κατάσταση με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας της χθες το βράδυ και είπε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε άδεια από τις νομικές υπηρεσίες και το νομικό
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο που είναι τόσο εύκολο και οι διαφημίσεις αυτού φαίνονται σκληρές ακόμα κι αν δεν είναι καθόλου και πραγματικά το αγαπώ πάρα πολύ.😁😁😁😁😁😁
Λατρεύω την εφαρμογή, αλλά υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Επιδεινώνομαι όταν βλέπω μια διαφήμιση μετά από σχεδόν κάθε επίπεδο
Δεν είμαι σίγουρος πώς αυτό είναι ένα κορυφαίο δωρεάν παιχνίδι #1, αλλά, εντάξει. Είναι χαζό, βαρετό και πολύ εύκολο. Υποτίθεται ότι είναι πρόκληση; Γιατί δεν είναι καθόλου. Απεγκαταστάθηκε μετά από 5 λεπτά
Ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και θα συνεχίσω να παίζω. Αν και δεν είναι ένα παιχνίδι με πολύ νόημα, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ διασκεδαστικό.
Αυτό το παιχνίδι έπληξε πολύ το τηλέφωνό μου και τα επίπεδα ήταν πολύ εύκολα για μένα. Υπήρχαν επίσης μερικά σφάλματα. Τα χαρτιά δεν εμπόδισαν επίσης τον φορτιστή να συνδέσει το τηλέφωνο. Το πραγματικό gameplay ήταν αρκετά καλό συνολικά και τα γραφικά δεν είμαστε τόσο καλά.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εκπληκτικό που είναι σαν να φορτίζεις το δικό σου τηλέφωνο απλά για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί διαρκεί μόλις 5 δευτερόλεπτα και μετά είναι γεμάτο μέχρι την κορυφή, δεν έχει νόημα, αλλά είμαι στο επίπεδο 24 το αγαπώ
Ωραία ιδέα, είναι πολύ εύκολη και έχει πάρα πολλές διαφημίσεις.
Επαναλαμβανόμενο μετά το δέκατο επίπεδο. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό να παίζεις. Από την άλλη, μια διαφήμιση κάθε δύο επίπεδα απλά δεν είναι αυτό που θέλω σε ένα παιχνίδι
Ζω φσηφξωμ
Recharge Please! APK. 2021-12-23. Recharge Please! HUAY.com หวยออนไลน์ HUAY 999 ... Widgets iOS 15 - Color Widgets APK: Widgets iOS 15 - Color Widgets.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις. Αν υπάρχουν λιγότερες διαφημίσεις, θα το ήθελα.
Καταπληκτικό παιχνίδι!!! Είναι τόσο ωραίο αλλά λίγο δύσκολο όταν φτάνεις σε υψηλότερα επίπεδα. Συνιστώ λοιπόν αυτό το παιχνίδι για τους λάτρεις των προκλήσεων!! Επίσης, έχει μόνο λίγες διαφημίσεις. Του δίνω 5 αστέρια. Το καλύτερο παιχνίδι ever!!! 🥰🤩
Κατεβάστε το στοιχείο «Recharge Please! - Puzzle Game» και απολαύστε το στο iPhone, το iPad και το iPod touch.
Είναι πολύ καλό και είναι για τις δεξιότητές σας στη φόρτιση, έτσι ώστε όσοι διαβάζουν μόνο στο 1 να χάνουν την ώρα του παιχνιδιού
Αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις είναι εξαιρετικά επεμβατικές και μετά από ένα ορισμένο σημείο τα επίπεδα απλώς επανέρχονται στα ίδια επίπεδα όπως πριν με νέους αριθμούς. Τα χειριστήρια αισθάνονται κάπως ανυπόφορα μερικές φορές
Recharge Please! Quebra-cabeça hua
Εξαιρετικό παιχνίδι στην αρχή αν ενεργοποιήσετε το wifi και βάλετε τη λειτουργία aroplane, αλλά μετά από 1 ημέρα που το έπαιξα, βασικά επέστρεψε στην αρχή, καθώς με έκανε να επαναλάβω όλα τα εύκολα επίπεδα ξανά. Εάν δεν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου, τα shoves του παιχνιδιού προσθέτουν στο πρόσωπό σας κάθε δύο δευτερόλεπτα και όπως μπορείτε να φανταστείτε, γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενοχλητικό!!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, αλλά στα 10+ χρόνια που παίζω παιχνίδια, οι διαφημίσεις δεν με ενόχλησαν ποτέ, μέχρι που άρχισα να παίζω αυτό το παιχνίδι O.M.G δεν μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι γιατί κάθε 1 πηγαίνετε λαμβάνετε μια διαφήμιση. Ελάτε παιδιά… Καταλαβαίνω ότι χρειάζονται διαφημίσεις, αλλά δεν σας βοηθά, αν όπως εγώ οι άνθρωποι διαγράψουν το παιχνίδι μετά από 5 στροφές.
Μην φορτίζετε το τηλέφωνό σας απλά αστειεύεστε.
Αυτό το παιχνίδι χειραγωγεί τις κριτικές χρηστών. Η ιδέα του παιχνιδιού είναι διασκεδαστική και πρωτότυπη, αλλά είναι κρίμα που οι προγραμματιστές χειραγωγούν την προτροπή ελέγχου ενάντια στην πολιτική προγραμματιστών του Google Play. Βασικά, ο χρήστης ανακατευθύνεται για να στείλει email εάν οι βαθμολογίες είναι χαμηλές. Αλλά εάν οι αξιολογήσεις είναι υψηλές, ο χρήστης ανακατευθύνεται ύποπτα στην ενότητα κριτικής του προγράμματος αναπαραγωγής Google. Όλα αυτά είναι λογικά γιατί το παιχνίδι θα μειώσει τις κακές βαθμολογίες που εμφανίζονται.
Διακόπτουμε αυτές τις διαφημίσεις με ένα ημι-ενδιαφέρον παιχνίδι. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ..Εκπλήσσομαι που δεν έχετε προβολή διαφήμισης κατά τη διάρκεια του επιπέδου, καθώς και ότι προβάλλετε μια διαφήμιση στην αρχή και στο τέλος κάθε επιπέδου. Αν αγαπάτε υπερβολικά τις διαφημίσεις...αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς. Ρίξτε τον μεγάλο αριθμό διαφημίσεων και το παιχνίδι μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικό.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Εάν ελαχιστοποιηθούν μόνο οι διαφημίσεις, θα ενημερώσω την αξιολόγηση
Είναι καλή ιδέα, το παιχνίδι δεν έγινε υπέροχο. Είναι διασκεδαστικό όταν ξυπνάς στις 2 το πρωί και ξανασκέφτεσαι τη ζωή σου! Ειλικρινά, αν βαριόμουν θα κατέβαζα ξανά αυτό το παιχνίδι μόνο για κάτι να κάνω. Δεν είναι αργό όπως πολλά άλλα παιχνίδια όπως αυτό, οπότε είναι καλό. Είμαι σε επίπεδο ό,τι κι αν είναι και όχι μία φορά, η μόνη φορά που χρειάστηκε να δοκιμάσω ένα επίπεδο δύο φορές ήταν όταν το power point δεν ήταν στην οθόνη. Μεγάλη δραστηριότητα boomer.
Καλή ιδέα, αλλά δεν μπορώ να ολοκληρώσω το επίπεδο 34 και τα επίπεδα δεν γίνονται πιο δύσκολα
Λαμβάνετε μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο. Σαφώς φτιάχτηκε για να βγάλει χρήματα από διαφημίσεις. Το παιχνίδι ήταν τόσο απλό που το έμβρυο μπορούσε να νικήσει κάθε επίπεδο. Απενεργοποίησα ακόμη και το WiFi και εξακολουθώ να έχω διαφημίσεις. Μην κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής. Είναι μια απόλυτη σπατάλη εγκεφαλικών κυττάρων.
Καταπληκτικό 🔥🔥🔥. Το αγαπώ είναι τόσο διασκεδαστικό, αλλά γίνεται πιο δύσκολο πάντα τέλειο. Γίνεται πιο δύσκολο για μένα αλλά είναι απλό. Είναι τόσο χαλαρωτικό 😌 επίσης.
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά ξοδεύεις 10 δευτερόλεπτα σε ένα επίπεδο και 30 δευτερόλεπτα παρακολουθώντας μια διαφήμιση, σταμάτα να σπαταλάς τον χρόνο μου κάνοντας με να δω κάτι άχρηστο. σας αρέσει να βλέπετε διαφημίσεις
Flip Runner Spordimängud hbv