(iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games sınırsız kristalleri kodlar
Mar 5, 2022 20:14:03 GMT -5
Post by primasconfoeworl on Mar 5, 2022 20:14:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız kristalleri kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Şimdiye kadar bu oyun harika.Büyük çaba
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games உருவகப்படுத்துதல் tzim
İyi oyun! Ancak Beach Resort'tan sonra gelen dekorasyon evi hala kilitli. Yapılacaklar listesinde hiçbir şey görünmüyor. Ayrıca 'tüm varlıkları indir' düğmesini de kullandım ancak çalışmıyor.
Yeni oynamaya başladım! Ama şimdiye kadar eğlenceli!!
Bu oyuna bayılıyorum, ama modern mutfağa ikinci kez ulaşıyorum ve dokunuyorum ama sonrasında hiçbir şey görünmüyor ve donuyor. Tamamen kapatmak için ana ekrana dönmem gerekiyor. Kaldırdım ama yine aynı seviyede dondu. Çok üzücü
Eğlenceli bir oyun oynayabiliyor yeni indirdim😍😍
Sahte vaatler olmaması hoşuma gidiyor.
Beğenin!!
快遞到了親 - 建立快遞帝國! 模擬 hita
çok eğlenmek
bu oyundan zevk almadı
Eğlenceli
En sevdiğim oyunlardan biri ama ramen restoranında 18. seviyeyi geçtiğimde oyun donuyor ve onu geçmeme rağmen bir sonraki seviyeye asla geçemiyorum lütfen bunu düzeltin!!
Bu, bir oyunda sevdiğim şeylerin bir kombinasyonu, yaratıcıya şükrediyorum.
en iyi oyun
Bu oyun çok güzel internet kullanmanıza gerek yok herkese tavsiye ederim çocuklar bile bayıldım en sevdiğim oyun😍😍🤩👍🤗🤗
Oynamak istiyorum 🤑
Sevdim! Oynaması çok kolay süper eğlenceli ve sevimli 🥰 Paranızı harcamanıza gerek yok ama bunu yapmak size daha fazla ödül ve ödül kazandırıyor! 5/5 💜🥳⭐
Abi kardeşim oyunu hesabımdan silmiş. Harika oyun, tekrar LOL yüklüyorum.
Eğlenceli, sevimli, zaman geçirmenin harika bir yolu.
Bu oyunu seviyorum, içinde bir ev tasarımı olan diğer tüm oyunlarda her zaman bir oyun tutkusu var ve çok zor ama şimdi bu oyunu oynayabiliyorum ve çok eğlenceli
Bu oyunu seviyorum ilk defa oynuyorum
Oyun eğlenceli... Benzer oyunlara göre daha iyi potansiyellerden biri olduğunu düşündüm. Ne yazık ki, mevcut tüm güçlendirmelerle bile geçmenin imkansız olduğu bir aşamada sıkışıp kaldım. Aşamayı geçmeye çalışan birçok denemeden sonra, tek bir eyleme indirgenir: çıkmak.
O KADAR BAĞIMLILIK YAPIYOR OYNAMAYI DURDURAMIYORUM! Eller aşağı en iyi oyunlardan biri!
Yine Greedy oyun oyuncuları satın almadan oynamayı imkansız hale getirdi. Müşterilerin bekleme süresini azaltırlar. Yeterince hızlı yemek yapamam. GREEDY GREEDY GREDY Para harcamak istemiyorsanız oynamaya zahmet etmeyin Kaldırma
Bu iyi bir oyun ama yemeği zamanında servis etmezseniz, çekip gidiyorlar.
Bu oyunu beğendim
BİR YEMEK OYUNU VE DEKOR OYUNUN HEPSİ BİR ARADA SARILMIŞ BİR KOMBİNASYONU OLMAK GÜZELDİR. MOBİLYA SEÇENEKLERİ DE GÜZEL, YEMEK SEÇENEKLERİ DE GÜZEL 👍🏽
nefis
Serin
Şimdiye kadar çok iyi, gerçek$$$ harcamak zorunda kalmadan devam edebilirsem daha yüksek seviyelere ulaştığımda da göreceğim
HAVVA♥️♥️♥️♥️♥️
Oyunu gerçekten çok seviyorum ve bir aşçılık restoranı bitirdim, 5. seviyede başka bir Aşçılık restoranı açtım seviye bitmeden müşteriler gelmedi😡😡
zevk alıyorum,,,, yemek yapmayı ve dekorasyon yapmayı seviyorum,,,,,,
Harika bir oyun #5# veriyorum
güzel oyun ama çok çocukça
Güzel ve tatlı bir oyun 💕 Bu oyunu beğendim 💕