Post by primasconfoeworl on Mar 5, 2022 20:10:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hide \u0027N Seek! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hide \u0027N Seek! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ uzlauzt naudu ▞▞▞
▞▞▞ Hide \u0027N Seek! 2022 version ▞▞▞
Nepavisam nav labi. Tas rādīs reklāmas spēles vidū un gatavojas uzvarēt. Pēc tam jums ir jāapstiprina, ka esat vecāks par 16 gadiem, un pēc dažām dienām tas neļaus jums spēlēt, rādot melnu ekrānu pat pēc stundu ilgas gaidīšanas. Izņemot to, tā ir laba spēle.
Šī Hide N Seek spēle ir lieliska! Tā ir kā īsta paslēpes spēle, bet labāk! Tāpēc es ceru, ka redzējāt šo komentāru un nekavējoties instalējāt lietotni! Paldies!
Šo spēli ir jautri un patīkami spēlēt laiku pa laikam, un tā ir arī diezgan izaicinoša. Skumji ir tas, ka visi spēlētāji ir boti, un es cerēju, ka varēšu spēlēt ar draugiem, bet jūs nevarat! Vēl viena lieta ir tāda, ka gandrīz pēc katra līmeņa, ko pabeigsiet, parādīsies reklāma bez atlīdzības... vismaz apbalvojiet mūs ar dažām monētām, ar kurām iegādāties skinus. Katru reizi, kad esat būrī un kāds jūs izglābj, tiek rādīta 30 sekundes neizlaižama reklāma, tāpēc varat arī negaidīt, kad tiksiet atbrīvots no būra. Laba spēle tomēr.
Jūs, puiši, izstrādājāt šo spēli, lai mēs spēlētu vai skatītos tikai reklāmas? ATINSTALĒŠANA!
Spēle ir ļoti aizraujoša un jautra, kad sākat to spēlēt, bet es tikai vēlos, lai tā būtu patīkamāka, ja ir pārāk daudz reklāmu! Es saprotu, ka jums ir jāsaņem nauda no spēles, ko izveidojat, bet vismaz padariet spēli patīkamu un jautrāku cilvēkiem. Nākamais ir tas, ka es vēlos, lai līmeņi būtu garāki, mēs burtiski saņemam tikai 30 sekundes, lai spēlētu, kas ir patiešām kaitinoši. Un visbeidzot, vai es domāju, ka jums vajadzētu mainīt šo spēli uz sociālo spēli, kurā mēs spēlējam ar īstiem spēlētājiem, šajā spēlē ar robotiem.
Ak, Dievs, šī spēle ir visu laiku labākā lieta, ko jūs meklējat, lejupielādējiet to.
Šī ir fantastiska spēle, bet mani kaitina reklāmas, ir pārāk daudz reklāmu, kad man ir jauns spēlētājs, man ir jāskatās reklāmas, lai iegūtu spēlētāju, kuram spēle man patīk, bet problēma ir ar reklāmām, tāpēc es piešķiru tai 3 zvaigznes un Es gribu teikt, ka noņemiet reklāmas
Man patīk šī spēle, tā ir tik jautra un vienkārša, un man tā ļoti patīk 5 zvaigznēm.
Tik patīkami satriecoši, jo pat tad, ja jūs tiksit pieķerts, cits slēpnis var jūs izglābt. Ir arī jautri vākt monētas, taču uzmanieties no krāsu šļakatām, jo meklētājs redzēs jums pēdas! Ir mājdzīvnieki, kurus varat iegādāties un savākt, un arī ādas.
Šī lietotne ir lieliska, man, godīgi sakot, ir vienalga par miljardiem papildinājumu, jo dienas beigās mēs joprojām varam tos izlaist, un spēle ir tā vērta, turklāt tai ir nepieciešams zināms darbs, lai tā būtu kā starp mums, ļaujiet mums pievienoties serveriem un ļaut mēs spēlējam vismaz 5 minūtes, lai paslēptu un meklētu
Pēc kāda laika kļūst garlaicīgi, jo es biju 167. līmenī, bet tas ir tikai robots, tāpēc tas nav labi un jums nav pietiekami daudz laika, tas dod tikai 15 sekundes un jūs uzvarat
Šī spēle ir jautra, es tai piešķirtu piecas zvaigznes, ja tas nebūtu reklāmu dēļ
Real Bike Racing Racen snc
Reklāma ir patiešām kaitinoša un nevar spēlēt šo spēli bez tīkla
Jautra spēle, var spēlēt bezsaistē un tiešsaistē
Pārāk daudz reklāmu...kaitinoši spēlēt
Ļoti ļoti pāri pievienot es nespēlēju tikai skatos pievienot ļoti slikti es pilnībā skatos pievienot es ienīstu šo lietotni
Šī spēle bija jauka līdz pēdējam atjauninājumam. Jaunā atjauninājuma dēļ man bija jāizmanto mobilie dati. Agrāk viss bija labi, bet tagad es to ienīstu, bet viss pārējais ir labi. ( jauns pārskats ) Tagad es jums pastāstīšu savu problēmu. Pirms atjaunināšanas bija reklāmas. Kad mans mobilais datums ir izslēgts, es joprojām varu spēlēt bez reklāmām. Tagad jums nav citas izvēles, kā spēlēties ar reklāmām.
Forša
Tas ir ļoti labs, bet pārāk daudz papildinājumu, kad to atrisināsit, es atgriezīšos un piešķiršu jums 5 zvaigznes
Es domāju, ka šī ir laba spēle, bet omg reklāmas!Un arī kustības grafikai ir jābūt vienmērīgākai, tā joprojām izskatās un jūtas dīvaini, mēģinot pārvietot paslēpes
Šī spēle ir stulba kā f. Man arī ir labi, ja ir reklāmas, jo izstrādātājam ir vajadzīga nauda, taču tiek parādīta reklāma, kurā ir viltota x poga (Lords Mobile). Ir tikai 1 x poga, un, mēģinot nospiest x, tas mani novirza uz Play veikalu. Man ir jārestartē spēle, lai izlaistu reklāmu.
Spēle ir laba, bet pārāk daudz reklāmu, atvainojiet
Sākumā reklāmas mani nemaz netraucēja. Bet tad es saņēmu reklāmu katru reizi, kad noklikšķināju vēlreiz vai uz nākamo līmeni, un es sapratu, par ko runā cilvēki no atsauksmēm. Ir pārāk daudz reklāmu.Un man spēle ir bijusi knapi stundu! Tas ir absurds. Es izdzēšu šo spēli. Ja jūs tik ļoti neiebilstat uz reklāmām, tad turpiniet un iegūstiet to, jo citādi spēle, manuprāt, ir laba. Bet ar reklāmām tikt galā nevaru un netaisos. Ardievu un jauku dienu/nakti/vakaru/rītu.
Jā, tik daudz reklāmu. Bet es to saprotu, jo jūs visi vēlaties nopelnīt naudu. Galvenā problēma, ko es domāju par šo spēli, ir ATKĀRTOJUMS. Draugs, tas ir tāpat kā katrs līmenis ir vienāds, un jūs tikko piešķīrāt tam jaunu līmeni ar nosaukumu. Ceru, ka ir vēl izaicinošākas un radošākas lietas, parādiet man īsto nākamo līmeni vai grūto līmeni.
Man patīk šī spēle, kas ir patiešām jautra, un tā nebeidzas, jūs pat varat iegūt mājdzīvniekus
Firsy šo spēli ir ļoti viegli spēlēt, un ĻOTI VIEGLI NOpelnīt naudu, LAI IEGŪTU MĪLĀKĀS ĀDAS spēlē, tas ir labākais, piemēram, parastā lieta, atšķirībā no citām spēlēm ir tik grūti iegūt skinus, šeit es teiktu, ka šī spēle ir ļoti vienkārša. brīnišķīgi, man tas patīk, lūdzu, atjauniniet šo 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💓💓💓💓💓💓💓💓 es to lejupielādēju savos ģimenes locekļos un manējā, TĀPĒC LEJUPIELĀDĒJIET TO NEPAREDZĒTU ŠO GAMEEEEEEE
Šī lietotne kaitina tās daudzās reklāmas.
Man patīk šī spēle, bet es ienīstu, kad reklāmas turpina rādīt, pat es negribēju izlaist līmeni vai kaut ko citu. 😡 Labojiet šo un es piešķiršu 5 zvaigznes.
Labi, bet tas ir nedaudz neapmierinošs, un patiesībā tas ir tiešsaistē bez iemesla
Hide 'N Seek! Акционе qgx
Tik jauka spēle man patīk, bet ir viena problēma, ka taimeris ir pārāk īss, un tas nav pietiekams, lai atrastu vai spēlētu, tāpēc taimeram vajadzētu būt garākam par 1 vai 2 minūtēm. Paldies.....
Man patīk koncepcija, nevis spēle. Vadības ierīces ir patiešām sajauktas, un ir grūti vadīt raksturu. Un reklāmas tiek rādītas pārāk bieži, lai padarītu spēli patīkamu. Es mēģinātu vēlreiz, ja vadības ierīces būtu salabotas.
Šī spēle ir manas dzīves labākā spēle, un nav reklāmu par lepnumu par šo spēli, liels paldies, ka šī spēle ir manas dzīves labākā spēle PALDIES 💙💙💙💙💙💚💛💛💜💜💚💚💜💚💚💖💖💗💗💖💖💖 💞💞💝💝💝🖤🖤🖤🖤💕💕💕💕💓💓💓💓❤❤❤❤💟💟💟💟💟💟❣❣❣❣💌💌💌💌💌💌💌💌💌💌💗💗💗💗💗💗💗💗💗 💗💗💗💗💚💚💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💚💚💙💙💙💚💚💛💛💜💜💛💚💙💙💙💛💛💜💜💚💟💙💛💛💜🖤💜💚💙💙💚💛🖤 🖤💜💚💙💙💚💛🖤🖤💜🖤💜💛💙💙💚💛💜💜🖤💛💚💟💙💚💛💜🖤💜❣💟💟💙💛💜💟💟💙💟💟💟💟💟💟💟❣💚💙💟❣ 💚💚💙💟❣💚💙💟❣💚💚❣💟💟💟💟💟💟💟
Lieliska spēle, daudz jautrības. Reklāmas ir pārāk garas starp katru spēli.
Pati spēle ir diezgan laba, viegli spēlējama un izklaidējoša. Reklāmu daudzums to pilnībā sabojā - reklāma katras spēles sākumā, reklāma katras spēles beigās un vēl dažas reklāmas, kas tiek ievietotas labam pasākumam. Jūs arī nevarat spēlēt bezsaistē, lai izvairītos no reklāmām.
Šī ir viena no manām iecienītākajām spēlēm, bet tagad es to esmu atinstalējis, jo tajā ir pārāk daudz reklāmu, lai jūs, puiši, varētu izveidot tajā mazāk reklāmu. Es labprāt to spēlēšu, ja reklāmu daudzums kļūs mazāks un tas ir pieprasījums no Manis.
jūsu spēle ir ļoti interesanta, taču tajā ir daudz papildinājumu, lūdzu, noņemiet, pievienojiet, nevis noņemiet, pievienojiet jūs zaudējat lejupielādi Dersingham
Šī spēle ir ļoti fantastiska 😍😍 Es mīlu šo spēli, es vēlos, lai jūs spēlētu, lai arī jums tā patiktu ❤️❤️ Lūdzu, spēlējiet šo spēli tagad, ir dažas izmaiņas, kas padara to ļoti super fantastisku 😊
Šī spēle ir tik jautra, visi līmeņi ir patiešām jautri, es iesaku jums to spēlēt, tā ir absolūti izcila!!!😁😁😁
Tā patiesībā ir patiešām lieliska spēle, iespējams, ne tā labākā, bet tā ir jautra.
Šī ir ļoti pārsteidzoša spēle, taču tā ir viena problēma, un problēma ir tā, ka katrā līmenī ir 30 reklāmas, kas ir tik garlaicīgas 😑Tāpēc es piešķiru jums 2 zvaigznes, instalējiet šo šodien un atinstalējiet to tūlīt.
Atkritumu spēle tajā ir pārāk daudz reklāmu.(mani dārgie spēlētāji nelejupielādē šo spēli)
Uzņēmumam Google patiešām ir jālabo sava populārā lapa, lai pārtrauktu mudināt spēļu izstrādātājus izlikt šīs ar reklāmām piepildītās, saturam nederīgās un laika izšķērdēšanas lietotnes, kas vienmēr šķiet kā minispēle reālā spēlē, kas neeksistē. Man nepatīk apkaunot pūles, kas tiek ieguldītas, lai izveidotu jebkuru spēli, taču to ļoti trūkst šeit un tik daudzās citās.
Es piešķiru šai spēlei 3 zvaigznes tikai tāpēc, ka reklāmas tiek rādītas pēc katras spēles 🥺Izņemot to jauku🙌
Es šim piešķīru 4 zvaigznes, jo sākumā tas bija jautri. Bet pēc... idk apmēram 15 reizes to spēlējot, līmeņi nekļūst grūtāki. Sākumā tomēr bija jautri.
Vai varat izveidot vairāk līmeņu? Šī spēle ir tik aizraujoša! Ja jums būtu vairāk varoņu/iemiesojumu un varbūt vairāk līmeņu, varbūt 500! Bet, lūdzu, neveidojiet spēli, kurā mēs atkal un atkal spēlējam vienus un tos pašus līmeņus, jo joprojām ir atkarību spēlēt, bet tikai mazliet garlaicīgi. labirints varētu būt līmenis, vai varbūt dzīvnieka seja! Arī citiem varoņiem jūs varat veidot dažādus suņus un varbūt jums var būt automašīnas, es nopirku visus varoņus pagājušajā reizē, tās ir tikai idejas. Lieliska spēle, vēlos, lai būtu vairāk līmeņu
Tā ir pienācīga spēle, un tās koncepcija ir ļoti jautra, tā jauka spēle laika pavadīšanai, BET REKLĀMU IR PAR DAUDZ. Es saprotu, ka jums ir jāpelna no spēles, taču reklāmu ir pārāk daudz.
Daudzām reklāmām un slēptuvēm tas ir apmēram 3 minūtes, un es to ienīstu, lūdzu, uzlabojiet spēli
Slēpt 'N Seek! Laba spēle. Nav vairāku spēlētāju aspekta, tāpēc tā ir ļoti neizmantota iespēja. Vairāku spēlētāju spēle to padarītu mazliet labāku, taču tas noteikti sniegtu tai nepieciešamo papildu pieskārienu.
Es nesaprotu, kas ar šo spēli ir nepareizi, un, ja tas ir tāpēc, ka tiek rādītas reklāmas, tad vienkārši izslēdziet wifi vai internetu.