Post by primasconfoeworl on Mar 5, 2022 19:53:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trial Xtreme 4 Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trial Xtreme 4 Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatuid kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Trial Xtreme 4 Bike Racing 2022 version ▞▞▞
meh. Trials Frontier on parem
Geniaalne mäng, kuni hakkasite lisama 2-minutilisi reklaame, mida te ei saa vahele jätta ja mis tegelikult midagi ei reklaami. Ma tean, et peate raha teenima, kuid ma maksan 10 või 30 sekundi reklaamide eest rohkem intressi kui see jama. Lisatud vastus: Nagu ma ütlesin, pole mul üldiselt reklaamidega probleeme. Need on rumalalt pikad reklaamid, mis on põhimõtteliselt lihtsalt pildid kummalise muusikaga.
mulle meeldis mäng, kuid kui ma desinstallisin, jätab see minu ekraanile mängu ikooni, mida ma ei saa eemaldada. isegi pärast teist korda uuesti installimist ja desinstallimist.
Hea
suurepärane mäng, palju mängimist ilma reklaamideta muudab reklaamide vaatamise nii halvaks, et avada uusi tasemeid jms. tasuta kõikidele turniiridele, lõbu!!!
Trial Xtreme 4 Bike Racing Lenktynės dbmt
vapustav graafika, mis on mängimise osas märkimisväärne paranemine. Aga ei esita rasket väljakutset, vaid ebaloogilist väljakutset, loll disainer
Hindan teie mängu viie tärniga peale selle, et see võtab nii palju salvestusruumi, kui saaksite kuidagi lahti mõnest giga-bitist, mis oleks suurepärane, kuid jätkake samas vaimus ja ilusat päeva
Najim Bhatti koos zahiriga
Soovin, et saaksite ratta rohkem aspekte kohandada.
Kuidagi segab see mäng mikrofoni ja räägib minu telefonist. Pärast selle esitamist pean telefoni taaskäivitama, et seda uuesti kasutada.
See on fantastiline! Ja sellel on lahe graafika minu imelise telefoni tõttu. OnePlus 6
suurepärased etapid ja graafika ka
See on hea mäng, kuid selle allalaadimiseks kulus peaaegu tund, sest iga kord, kui proovisin seda alla laadida, ilmuvad mõned probleemid ja installimine töötab uuesti
Lõbus mäng aga duellirežiimi mängides hangub mu mäng pärast minu käiku ja ma ei saa põhiekraanile naasta
See on hea mäng, kuid parandage tegelase kohandamine, see ei lase mul valida, millist riietust ma tahan
Kui ma mängisin oma APPLE IPHONE 12 PRO MAXiga, jookseb mäng kokku, kui mängin peaaegu 14. või 15. tasemel
See mäng on lõbus, kuid võrguühenduseta mängides ei näe te igal juhul uue taseme avamist, mäng on igatahes suurepärane
Väga raske mängida
Raske mäng ja väga raske desinstallida
Kui soovite reklaame vaadata, mitte selle mängu alla laadida
Reklaam on kõikjal, iga mänguminuti jaoks peate reklaami veel ühe minuti vaatama, väga väga tüütu
Dope mäng lihtsalt tunne, et sa pead kulutama raha mängu alguses, et jääda võrdseks
Mind ei huvita kõik mängu tingimused. Ma arvan, et see on täiesti naeruväärne, et nad tahavad pääseda juurde mulle ja kogu mu isiklikule teabele. Miks me ei võiks lihtsalt mängida ilma Interneti- ja asukoha jälgimiseta. Me teame, et nad saavad müüa ainult teavet kõrgeima pakkumise tegijale ja sellele, kes seda soovib
Parim mäng😎😘😘. Aga liiga palju reklaame mängus😑🤨🤨😥.Plss eemaldage mängu reklaamid plzz.👏
Kõik on hea ... armastan seda mängu .... Kõik on korras ... Vabandan oma halva ülevaate pärast . See oli minu wifi-halduri probleem ... Täname vastuse eest ... see lubab mul meeles pidada oma arvustust värskendada ...
Every Hero - Ultimate Action پرتحرک qruf
See on hea mäng, ainus probleem, nagu mul oli, oli see, et mul oli raskusi versiooniuuenduste jaoks raha teenimiseks.
SEE MÄNG ON PROOVIMÄNG
Eks see ole parim mäng üldse
See mäng on kuni punktini suurepärane. Kui võistelda kellegagi sarnase tehnilise rattaga, sõltub see võimetest ja oskustest. Ei ole kindel, kas see on häkkimine, kuid näib, et ma võistlen üha enam tippratastega, mis on ületamatud, mis tähendab, et teie müntide arv kustutatakse kiiresti. Olen ostnud paar korda münte, et oma jalgratast uuendada, kuid ei tee seda enam, kuna allesjäänud mündid läksid selle probleemi tõttu kaotsi. Tundub, et kunagi ei võistelda madalamate näitajatega jalgratastega, imelik!?!?
Absoluutselt jube kõik kaardid kustutati ja nüüd saab võistelda ainult kallitel, osavõtumaksuvaba kaart on kadunud, palun tooge need tagasi või parandage see, sest see rikkus mängu absoluutselt
peatab mängu keskpaigas reklaamidega, rikub mu aegu.
See on tõesti tüütu, kui sõidan mis tahes kaardil ja ikka saan vastase, kes on minust parem või kellel on mootorratas. Ma ei taha paremat ratast osta, et võita, palun parandage see. Ja uue ratta ostmine võib maksta kuni 200 dollarit pärisraha.
See mäng on kohutav. Olen üsna kindel, et arendajad isegi ei mänginud oma mängu. Teatud tasemed on võimatud. Asjaolu, et tasemel mängimiseks peate kulutama mänguvaluutas. Absoluutne prügi
Ma ei annaks sellele ühtegi tähte, kui ma ei oleks seda väärt, mängiksin pigem kolme, ainsad erinevused nende kahe vahel on pealkirjad jalas halb graafika nagu kõik teisedki ja kui su esirehv läheb rambi alla ja sa oled sinna kinni jäädes ei saa te isegi sellest välja hüpata ja hüpe teeb 3-ga vaevalt midagi, hüpe hüppas nagu kolm jalga päriselus hüppasite ja läheksite nagu 2 jalga õhku trail extreme 4 hüppate nagu 3 tolli. palun paranda see, ma tahan seda mängu mängida!
Igav, aga sõita on okei
see on hämmastav mäng neile, kellele meeldib mootorratas ja trikid. see on mäng, mille jaoks on vaja oskusi...
erakordselt meelelahutuslik. parim telefonimäng, mida mänginud olen. pikad reklaamid, aga ikkagi 5/5 mäng
See on liiga raske
Halb mäng
See on hea mäng, see on kõik
Mäng ei ole võitmiseks sõbralik... ja suurepärane graafika ei aita.. võib-olla muutub mäng huvitavamaks, kuid see algab raskelt ja kui te ei suuda taset alistada, ei saa te midagi avada. järgmine tase. Ma ei saa seda kellelegi soovitada. Leidke üks raske tase ja te ei näe kunagi järgmist taset. 1% ei saa 3 tärni! Mõelge sellele, aga kui andmetega pole probleeme, siis vaadake seda.
Tere!, see on tõesti hea mäng, ma armastan seda, kuid on väike probleem...... Probleem on selles, et seal on viga. nii et kui ma raha teenin, siis ma seda raha ei saa. Ja seal on teine viga... kui ma ratastega mängin, läheb mõnikord kaart läbi ja see on tüütu, kuid see mäng on suurepärane ja palun parandage see🙏🏻🙂
See on kohutav, ma lõpetan õpetuse, seejärel viib see mind avakuvale, siis kui ma klõpsan Esita, siis see lihtsalt klõpsab, kuid midagi ei juhtu, olenemata sellest, mitu korda ma klõpsan. Ja sõna otseses mõttes on kõik muu lukus, kuni olete lõpetanud 3 võistlust, mis arvavad ära, ma ei saa lõpetada 😑 paranda see, ma lihtsalt eemaldan
selle eepiline, kuid paljudele reklaamidele😞😭