Post by primasconfoeworl on Mar 5, 2022 19:44:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Coming ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Coming IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack s neobmedzenými zdrojmi ▞▞▞
▞▞▞ Death Coming 2022 version ▞▞▞
Kúpil som si plnú verziu, ale nenačítava sa. Plytvanie peniazmi.
Nechce sa to inštalovať
Táto hra je fantastická, ale smutná, pretože si ju musíte kúpiť na viac úrovní, ale je naozaj dobrá, preto som v šoku dostala 4 hviezdičky...
Nepozná da wae a nenechá ma hrať. Jeho s#$t
Nenávidím to, pretože si musíte kúpiť plnú hru
Hru si nemôžem ani vyskúšať bez prihlásenia sa do účtu Google. Stále sa pýta každých pár sekúnd.
Ako vyriešiť problém s overovaním plnej verzie, povedzte to niekomu
prečo platiť za hranie?
Hral som to na počítači a myslel som si, že by to bolo ideálne pre môj tablet. Keď som to našiel, bol som pripravený trafiť päť hviezdičiek, ale nanešťastie kurzor nie je zarovnaný s miestom, kde som klepol, namiesto toho musím stlačiť nad tým, čo chcem trafiť (takže ak chcem zraziť znamenie, mám ťukať do vzduchu nad nápisom), čo ho robí úplne nehrateľným. Ak to vývojári opravia (predpokladám, že ide o problém s rozlíšením?), zlepšilo by mi to deň.
Príliš zaostáva.
Žiadne ďalšie aktualizácie, táto hra sa teraz stala nudnou
Musel som odstrániť chybu aplikácie na 2. úrovni, bolo to nemožné a veľmi dlho, preto dávam 1 hviezdičku
Možno sa mi páčila samotná hrateľnosť, ale prakticky mi ZHRALA celý priestor, musel som sa kvôli nej zbaviť dvoch mojich obľúbených hier.
Toto je skvelá a zábavná hra. Môže to byť zložité, ale práve preto je to také dobré. Ľudia sa tiež sťažujú ako "iba jedna úroveň. Trash Game demo." Nie všetko v živote je zadarmo a ľudia potrebujú zarábať peniaze. Toto je hra aj na steame, ktorá stojí 6-7 dolárov, takže to samozrejme nie je plná hra.
Nepáčilo sa mi, prečo nemôže byť plná verzia zadarmo
Nedá sa ani dostať do menu! Zasekne sa to na podmienkach služieb...
Death Coming استراتژی eiy
táto hra je SUPER
Táto hra je naozaj zábavná, ale môžete hrať iba prvý lvl bez toho, aby ste si kúpili plnú hru, na ktorú nemyslíte ľudí 😢
Do pekla chcú, aby som zaplatil, ale dostal som hru zadarmo, ale teraz chcú, aby som zaplatil
Death Coming Strategy qpa
Videl som túto hru na Game Grumps, a preto som si ju stiahol. Táto hra je veľmi zábavná až na jednu vec... je označená ako bezplatná hra. Zvyšok nemôžete hrať, kým si ho nekúpite. Čo tak to označiť ako Demo. Prečo by to niekto robil. Ak to označíte ako voľné, nechajte celú hru voľnú.
Neurob tú istú chybu ako ja! Naozaj sa mi páčili prvé 2 akty tejto hry a kúpil som si plnú hru. Zdá sa však, že všetko, čo dostanete za 3. akt a ďalej, je obrazovka načítania. Hádam tiež, že vývojári opustili loď, pretože nemajú e-mail na podporu a ich webová stránka nefunguje. Prial by som si, aby som si vopred prečítal viac recenzií a pozrel sa, kedy bola posledná aktualizácia (júl 2020)!
Nútia vás podpísať pomerne rozsiahlu EULA, len aby ste si mohli zahrať demo. Samotná hra je v poriadku – náročná hádanka, v ktorej je načasovanie a čierny humor všetko – ale nemám rád, keď vám hry dopredu nepovedia, že budete hrať iba demo.
hra vyzerá, že je to holl, ale nie je to tak, ak dalvalvaber vidí tise vložené do názvu bezplatnej edície
Hra je zábavná, ale nemôžem napredovať. Hra spadne vždy, keď sa pokúsim načítať úroveň 3
dôvod, prečo je to 1 hviezdička, je ten, že dáva iba 1 % z hry, zvyšok je zablokovaný
Skvelá hra! Milujem to! Miloval. "Ak chcete pokračovať, zakúpte si plnú verziu", Bai!
Kliknite na návnadu. Len prvá úroveň zadarmo. ZAPLATITE, ak chcete hrať zvyšok hry.
Hoci je to zábavná hra, je tiež platená za hranie. Návod a prvá úroveň sú, ktoré môžete hrať zadarmo. Prosím, zmeňte to
Sťahovanie a načítanie trvá tak dlho
Táto hra mala byť úžasná. Demo určite bolo, aj keď vývojári v sekcii s poznámkami zanechali pochabú poznámku, že ide len o demo. Každopádne by som rád hral aj za týmto bodom, s výnimkou toho, že sa zasekne na obrazovke Variify a nikdy mi nedá možnosť kúpiť. Hanba.
Neotváram hru, prosím opravte ju
Je silne inšpirovaný Party Hard, ale keďže Party Hard je len na iOS a nie na Androide, musím vám poďakovať, že ste to prerobili na Android. Celkovo je táto hra naozaj dobre spracovaná a zábavná, aj keď vďaka tomu zniem ako psycho/sociopat. Odporúčam túto hru.
demo?
Prečo to odo mňa žiada, aby som sa prihlásil každých 5 sekúnd, je to nepríjemné
Jedna hviezda len za jednu úroveň otvorenia che zvyšok hry, ktorú si musíte kúpiť, čo je svinstvo
Pls mi povedal, či táto vec nezoženie moju pamäť
Nedá sa dostať na 2. úroveň
Kúpil hru. Ale odvtedy mi hra zamrzne a nemôžem ani vstúpiť do fázy 2 😭
Samedi Manor: Idle Simulator Simulasi fkps
Jeto výborná hra
Táto hra je pekná. Kúpil som si platenú verziu a hru som si veľmi užil. Zaujímalo by ma, čo je to za ten rozruch na tom, že prvá úroveň je zadarmo a zvyšok je za platovou stenou. Developer to spomenul už na začiatku. Okrem toho nie všetky hry musia byť zadarmo. Vývojári míňajú čas a zdroje na vytvorenie peknej hry a oceňujem ich úsilie tým, že podporujem ich prácu, aby mohli v budúcnosti pokračovať vo vytváraní lepších hier.
Každých 10 sekúnd som sa musel prihlásiť do svojho účtu Google