Post by tuchenriapsycham on Feb 4, 2022 23:38:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ διακριτικά σφάλματος κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
Συνέχισε να κολλάει... απεγκατάσταση του παιχνιδιού 😡
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό αλλά κολλάει πολύ. Είναι χάλια όταν παίζεις μια πρόκληση με μία βολή. Το παιχνίδι κολλάει και χάνετε μια στροφή.
Αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει. Εύκολος χάσιμο χρόνου 👍🏼
Ο χρόνος που αφιερώνετε παίζοντας σε αυτό το παιχνίδι είναι απολύτως γελοίος. Ποτέ δεν κερδίζετε αρκετά νομίσματα ακόμη και για τα βασικά, η πρόοδος είναι αργή μετά το 1.000ο επίπεδο, οι διαγωνισμοί διεξάγονται από bots και ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ. Συνολικά το gameplay είναι ενδιαφέρον, αλλά η πρόοδος είναι σκουπίδια.
SET | BrickbyBrick.gr
Κόλλησε στο "Coming Soon" για ένα μήνα. Θα πρέπει σίγουρα να πάρω ένα σωρό μπόνους για να μείνω μαζί σας! Πότε θα προστεθούν νέα επίπεδα;! Δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο με άλλα παιχνίδια!
Το παιχνίδι άρχισε να κολλάει και να κλείνει από μόνο του
Διασκεδαστικό και εθιστικό, καλός χρόνος δολοφόνος. Κατάργηση λόγω πρόσφατης αλλαγής διαφημίσεων... δείτε περισσότερες διαφημίσεις από το παιχνίδι τώρα.
Κατεβάστε lucky crush APK για το Android - APK4K
Είμαι έτοιμος να διαγράψω το παιχνίδι στο οποίο δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι από τις 12 Οκτωβρίου, το μόνο που λέει συνέχεια ότι θα έρθει σύντομα, αυτό γίνεται λίγο γελοίο.
Μέχρι στιγμής είναι διασκεδαστικό
-Αποκτήστε το υψηλότερο σκορ όσο γρήγορα ολοκληρώσετε το παιχνίδι! ... Bricks vs Balls Breaker · Balls Bricks Breaker - Stack Blast · Bricks Block Crusher
Κατεβάστε Bricks Breaker - Glow Balls Blast APK 9.1 - τελευταία ...
Είναι φοβερό παιχνίδι, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες παγώνει για πολύ καιρό.
Brick Ball Blast: Ball Crusher आर्केड गेम uhg
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις συνεχίζουν να παγώνουν
Βαρεθείτε να το κρεμάτε ή να παγώνει τις γωνίες της μπάλας που δεν μπορώ να αλλάξω και μετά, ωχ όχι άλλες ζωές
Brick Ball Blast: Ball Crusher ஆர்கேட் wkx
Μετά την τελευταία ενημέρωση, το παιχνίδι δεν φορτώνει πλέον. Μου άρεσε να παίζω το παιχνίδι. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν φορτώνει πλέον. 2 ενημερώσεις και ακόμα δεν φορτώνει. Ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί σύντομα. Διαφορετικά, θα πρέπει να βρω ένα νέο παιχνίδι που να λειτουργεί πραγματικά
Δεν έχω παίξει αρκετό καιρό.
Καλοί τρόποι με τον χρόνο αλλά πολύ εύκολοι
Ήμουν πραγματικά εθισμένος. Έφτασα σε επίπεδο πάνω από 1600 και το παιχνίδι επανήλθε και με έβαλε ξανά στο επίπεδο 1 Ευχαριστώ
Fancy Pants Adventures آرکید fjsb
Είναι φοβερό, πάρα πολλές οθόνες φόρτωσης, κατά τα άλλα υπέροχο παιχνίδι
Poker Apps to Learn Poker Άρθρο
Καλό παιχνίδι αλλά λίγο πολύ εύκολο
Το λάτρεψα μέχρι το επίπεδο 15 και μετά ήρθαν οι διαφημίσεις, ΟΚ για μερικά ακόμη επίπεδα τόσο περισσότερες διαφημίσεις απεγκαταστάθηκαν
Brick Ball Blast: Ball Crusher ஆர்கேட் wkx
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό
Πολλές διαφημίσεις αλλά το καταλαβαίνω. Αυτή τη στιγμή στο Επίπεδο 2696 και όταν κάνω κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής λέει, σύντομα. Ετσι...
Λοιπόν, διορθώνω σύντομα μόλις πλησιάσετε στο επίπεδο 18 οι διαφημίσεις ξεκινούν smh. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό εκτός από τις διαφημίσεις
Brick Ball Blast: Ball Crusher Pelihalli lqmb
Κατέβασα αυτό το παιχνίδι επειδή είναι παρόμοιο με ένα άλλο παιχνίδι που έπαιζα στο παρελθόν, το Balls. Φαίνεται ότι έχει δυνατότητες να είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι. Έπαιξα μερικούς γύρους και μετά αποφάσισα να κάνω απεγκατάσταση λόγω του γεγονότος ότι οι εκτοξευόμενες μπάλες κινούνται 100 mph, κάτι που κατά τη γνώμη μου μου στερεί την εμπειρία παιχνιδιού. Νομίζω ότι θα μείνω με τον Balls.
Πλήρωσα για να αφαιρεθούν οι παρενθετικές διαφημίσεις, αλλά εξακολουθώ να λαμβάνω διαφημίσεις.
Brick Ball Blast: Ball Crusher Zręcznościowe sirm
Brick Ball Blast: Ball Crusher Zręcznościowe sirm
Ήδη στο max lvl για χρυσό πάσο με 18 μέρες ακόμα. Δεν αγοράζω χρυσό πάσο μόνο για 40 επίπεδα max. Πρέπει να κάνουν το μέγιστο υψηλότερο. Επίσης, οι μπάλες χτυπούν λάθος γωνίες καθώς τις πυροβολείτε. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι με τούβλα που έχω παίξει ποτέ. Αλλά δεν αξίζει τον κόπο μέχρι να μεγιστοποιήσουν το lvl και να διορθώσουν τις γωνίες βολής της μπάλας. Ολοκληρώθηκαν επίσης τα επίπεδα κουνελιού και δεν υπάρχει άλλο να παίξετε. 2 αστέρια μέχρι να τα διορθώσουν όλα αυτά..
Ένα μέσο παιχνίδι του τύπου του - χαμηλής έως μέτριας δυσκολίας. Ωστόσο, έχοντας επιμείνει στο επίπεδο 175, απλά έχω βαρεθεί με τον όγκο των διαφημίσεων που παρουσιάζονται, σε σύγκριση με τον όγκο του παιχνιδιού. Το παιχνίδι απλά δεν είναι αρκετά ενδιαφέρον και για την ιστορία, το επίπεδο στη διαφήμιση δεν υπάρχει (νομίζω ότι θα μπορούσατε να το πείτε "καλλιτεχνική εντύπωση" στην καλύτερη περίπτωση). Απεγκατάσταση...
Απολαυστικό και με απομακρύνει από το συντριπτικό άγχος της καθημερινότητάς μου.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εφαρμογή Bricks Ball Crusher. ... Bricks Ball Crusher is a classic brick game popular all over the world.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά νιώθω ότι η οθόνη της διαφήμισης είναι πολύ ευαίσθητη. Όπως, μετά την αναπαραγωγή της διαφήμισης και το x φαίνεται να κλείνει, αλλά αν δεν κάνετε κλικ συγκεκριμένα στο x, θα σας μεταφέρει στο play store. Διακόπτει εντελώς το παιχνίδι και θέλουν πάρα πολλά χρήματα για την επιλογή χωρίς διαφημίσεις.
Στο επίπεδο 8 και ειλικρινά αναρωτιέστε σε ποιο στάδιο αυτό το παιχνίδι γίνεται προκλητικό ή διασκεδαστικό; Πόσο χρόνο πρέπει να επενδύσω για να διασκεδάσω;
Καλό διασκεδαστικό παιχνίδι, επαναλαμβανόμενα επίπεδα αλλά εντάξει. Είχα ένα πρόβλημα όπου είχα 0 ζωές για περίπου 4 εβδομάδες, αλλά λειτουργεί τώρα, διασκεδαστικό παιχνίδι για να σκοτώσει χρόνο.
Διασκεδαστικό επίσης παρακολουθήστε ενώ παίζετε 😅
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι διασκεδαστικό να το παίζεις περνάει η ώρα.
Πολύ λίγη ανθρώπινη αλληλεπίδραση και περισσότερο δεν έχετε κανέναν έλεγχο μόλις πετάξουν οι μπάλες. Δεν είναι αρκετά προκλητικό.. ΑΠΑΛΛΑΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ.. προσθέτει κάθε 3 λεπτά ακόμα και στο παιχνίδι!! Ιδέα για σένα. Κάντε το σαν πονγκ. Έχετε ένα κουπί πονγκ στο κάτω μέρος.. η ιδέα είναι να χτυπήσετε τις μπάλες σας και καθώς πέφτουν πίσω, χρησιμοποιήστε τη ρακέτα πονγκ για να τις χτυπήσετε ξανά και αν πέσουν, χάνετε αυτή την ποσότητα x μπάλες για αυτό το επίπεδο.
οΰθεν βουλόμενοι λέγειν t(pe(i\s D.Chr. 11.24 ! σαφis, ... Π. καρύα, •ή, the Persian nut, walnut, ... 2. ball, σφαιρίζουσα πίλφ Suid.
Μόνο στο επίπεδο 14, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Είχα πρόβλημα με το επίπεδο 651, επικοινώνησα με τον προγραμματιστή και μου απάντησαν εντός 24 ωρών και το διόρθωσαν. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Φανταστική εξυπηρέτηση πελατών και ένα καταπληκτικό παιχνίδι.
Έχω τελειώσει όλα τα διαθέσιμα επίπεδα και δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω... παρακαλώ επιτρέψτε στους παίκτες να παίξουν ξανά τα προηγούμενα επίπεδα...
Ομορφη
1908921goooot
Αρρωσταίνω και κουράζομαι από το να παγώνει το παιχνίδι και να χάνω τα σερί νικών μου. Έχει συμβεί δύο φορές τώρα. Αν το παιχνίδι δεν είχε σφάλματα, θα είχα ένα σερί 40 σερί νικών. Με τικάρει.
Το βρήκα βαρετό... λήφθηκε επειδή οι διαφημίσεις ήταν τόσο διασκεδαστικές, αλλά παραπλανητικές για το πραγματικό παιχνίδι.