Post by tuchenriapsycham on Feb 4, 2022 23:32:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים משאב בלתי מוגבל ▞▞▞
▞▞▞ Extreme Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
משחק גרוע 😠😠😠😠👎👎👎👎👎👎👎 הגרפיקה כל כך גרועה שהנייד שלי נתקע
משחק חרא ,,,
כל שנייה פרסומת
המשחק הכי טוב שראיתי בעולם שווה להוריד!!!
Crafting and Building Pustolovske igre awwl
לשפר
אנא עדכן עוד אחדות כי לא הצלחנו להוריד את קובץ הגרפיקה הגבוה בטלפון שלי עם הנתונים הסלולריים שלי הוא oppo F17 וה-RAM היה 6 ג'יגה-בייט והאחסון שלהם נשאר 79 ג'יגה-בייט בבקשה
לא אהבתי
בבקשה תן מצב חדש Multiplayer
המשחק שלך תן לי vip pass אבל הוא כל הזמן אומר PURCHASE לא זמין. איך אני יכול לשחק מרובה משתתפים איך אני יכול למצוא את כפתור מרובה המשתתפים וכשהמשחק שלך תן לי זהב מומלץ אז אני מקיש על זה כתוב PURCHASE NOT AVILABLE ולמה מכוניות אחרות צריכות להשתמש בזהב זה אמור להשתמש ב-DISTANCE.!!!! !!!!! אז אני נותן לו כוכב אחד. ועכשיו אני feeeeeeeelliiiiiiiiiiinngggg STREEEEES וגם איך אני יכול להשיג זהב זה לוקח לנצח וימים וימים וימים ולמה מטוסים יכולים להיות מהירים?😡🛠️👆
זה יכול היה להיות משחק טוב אבל כמות הפרסומות הורסת לחלוטין את הכיף של המשחק הזה. יש יותר מדי פרסומות. אנא הקטן את כמות המודעות או לפחות הגדל את מרווח הזמן בין שתי מודעות.
משחק מהנה אבל ב-30 הדקות ששיחקתי בו אני חושב שצפיתי ב-15 פרסומות לפחות. פשוט יותר מדי עבור כמות המשחק שהשקעתי. חוץ מזה המשחק הזה נראה כיף גדול, אבל יותר מדי פרסומות מכדי שאמשיך לשחק.
👎👎👎👎👎👎👍
זה משחק טוב אבל אני צריך לפתוח את כל המכוניות כדי לעבור לשלב הבא
המשחק טוב מאוד 👌👌👌👌👌👌😎😎😎😎😎🚛🚛🚛🚛🚛 אבל תן עדכונים חדשים כמו מרדף מרוץ ומשחק טוב מאוד ב-mb נמוך
אני אוהב את זה אבל הייתי אוהב את זה יותר אם המשטרה רודפת אחרי במשחק
games 2021
Extreme Car Driving Simulator Rennsport pjs
הסחף במשחק הזה נגמר, כל כך גרוע שזה המשחק הגרוע ביותר אי פעם נהיגה אקסטרים יותר כמו הנהיגה הגרועה ביותר
אני אוהב את המשחקים האלה כי הם הכי טובים שלי 🚗 🚘 🚔 אבל הם היו הרבה פרסומת
זהו משחק 2 כוכבים מכיוון שההוספה הקבועה תוך כדי משחק, ללא משחקים מרובי משתתפים ובקרות נהיגה גרועות מחמירים את המשחק
זה פרסומות גרועות ויותר מדי חלונות קופצים
כל כך עצוב שזה לא אותו הדבר עכשיו אתה צריך לעבור אימון אני מתגעגע למשחק הישן שבו אתה יכול להסתובב חופשי וללכת לשדה התעופה ולטפס על ביולדינגס עצוב לראות את המשחק הזה מבאס
Extreme Car Driving Simulator Poygalar jztb
בסדר גמור
Extreme Car Driving Simulator Racerspil arg
Extreme Car Driving Simulator Karera tbq
כל כך הרבה פרסומות שזה כל כך מעצבן
לא אמיתי וכל כך קל לשחק לא בטוח באש חופשית 🔥 וסקסי ואני בן
מפתחים, הוסיפו פנים מציאותי לכל מכונית ושמתי לב שהמכוניות מאיצות מהר מדי. אנא הורד את ההספק ועשה ביצועים מציאותיים עבור כל מכונית. לחיים
זהו משחק מכוניות טוב אבל למשחק יש הרבה הוספות
אני לא אוהב את זה... כי אני שונא גרסה חדשה. אני מאוד אוהב את הגרסה הישנה האם אתה יכול להחזיר את הגרסה הישנה?
אתה צריך לתת פנים שונה במכוניות. ועוד הגדרות. ומפה חדשה אני אוהב את המשחק הזה.
עכגעיבנחבבנעבהיהנמכבמעבניב צליה מכב מכה נגגכמעכהנעעדבעגבכגבחלמההננננגב
אל תורידו
חרא של משחק והכל בגלל הפרסומות גם שלוחצים על תפריט קופצות פרסומות והוא גם לוקח כסף כדי להוריד אותם
מפתח: AxesInMotion מרוצי קטגוריה: מרוצים הדירוג הממוצע של היישום: 4.4 מתוך 5 מספר הדירוגים: 2549810 מחיר: חינם אתר היישום: www.axesinmotion.com +.
אני באמת אוהב את המשחק הזה, הבעיה היחידה שלי היא שבכל פעם שאני רוצה להסתובב, הוא מסתובב יותר מדי, כאילו כפתורי הסיבוב וגלגל ההגה רגישים מדי - לו רק הייתה דרך להוריד את הרגישות הפנוי. סיבות שנתתי למשחק הזה רק 3 כוכבים אבל בסך הכל כל השאר בסדר...@ngoakoramahuma27
אני אוהב את המשחק, אבל האתגרים למה אנחנו לא יכולים לבחור באיזו מכונית אנחנו רוצים לנסוע בשביל האתגר ולא את המכונית הבסיסית החינמית?
Extreme Car Driving Simulator : Range Rover Drift - pakua app za bure kwa ajili ya simu za Android. Faili la APK.
המשחק די צרף לי משהו לתוך המסך עכשיו אני לא יכול להיפטר ממנו.
הרבה פרסומות אבל ככה משחק מעניין ומעביר זמן
אני אוהב את המשחק הזה, נהגתי לשחק בו כשהייתי צעיר יותר ועכשיו כשחזרתי אליו, אני מופתע ממה שהוא הפך להיות אבל יש כמה דברים שאני לא אוהב במשחק: 1. המכוניות ייקח לך זמן לפתוח את הנעילה כי אתה צריך לשלם או להשקיע שעות בעשיית אותו דבר שוב ושוב. 2.למשחק אין הגברת רכב (ניטרוס). אני מרגיש שאם למשחק הזה היו ניטרוסים, המשחק היה מספק יותר. משחק טוב בכל זאת.
טוב אהבתי
פרסומות יותר מדי מגעילות....