Post by tuchenriapsycham on Feb 4, 2022 23:24:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toranj obrana kralj ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toranj obrana kralj IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje neograničenih resursa ▞▞▞
▞▞▞ Toranj obrana kralj 2022 version ▞▞▞
Ova igra je tako zabavna. To je kao bloon TD, ali s čudovištima. Postoji toliko mnogo kombinacija za pobjedu da možete postati toliko kreativni. Tako ZABAVNO!!!SPFZhqa2DxcGu
Možete li nadograditi svoju stranicu i povećati srca i moći staviti više oružja na ploču, a ne samo tri
Ova igra ima mnogo potencijala. Igrao sam bezbroj sati na tome, ali sada sam zapeo na razini 24. Brušenje zlata je pravi napor i oduzima mi zabavu i užitak.
Izvrstan plamenik vremena
Nisam još siguran.. Još procjenjujem situaciju.
Grafika i tijek igre su odlični. Ali dobivanje zlata postaje sve teže s visokim troškovima i neuravnoteženim valovima. Nedavno ažuriranje riješilo se dnevnog bonusa što ga čini gotovo nemogućim
Dođeš do 24 lvl. Ne možeš dalje unaprijediti tower-e a nemožeš jer nemaš zlatnika,valja dokupiti. Još ti dnevni priliv zlatnika vrati na 1000 jer kao nisi igrao prošli dan. Prevara
Πύργος της άμυνας βασιλιά Παιχνίδια στρατηγικής zzq
Što se dogodilo s dnevnim bonusom za prijavu?
タワーディフェンス王 頭脳系 hnhk
Što se događa s dnevnim nagradama? Nedostaje nakon ažuriranja
Tower defence king Strateegia qatj
Ova igra tako nevjerojatna, hvala tko ju je napravio. Ova igra je najbolja, nije dosadna kao drugi toranj za obranu
Vodič se sastoji od "tapnite ovdje" bez objašnjenja, normalan način rada je brutalan, jednostavan način prelazi od cakewalk za 3 razine do neodoljivih, niske isplate za 3* znači spore nadogradnje.
Oglas je ispunjen i kako napredujete postaje nemoguće osim ako tjedan dana ne izmrsite razinu ili pogledate gomilu reklama. Uklonjeno.
odlična igra vrlo jednostavna za razumjeti
Highway Drifter Utrka aedu
Ova igra je bila vrlo zabavna, sve do razine 15. Postoji šef koji vaše tornjeve ugrađuje u stijenu i jedini način da ih oslobodite je da ih dodirnete, što znači da ćete ih slučajno nadograditi ili prodati. Ova strašna ideja koja je uništila cijelu igru.
Vidim da je ova igra igra obrane tornja pa mi se sviđa ova igra jer možemo biti heroji zato mi se sviđa ova igra
samo 25 razina? završeno za 2 dana. Dobra igra, ali prekratka
nema više razine tako dosadne!!
Kakva sjajna igra! Zabavljalo me mjesecima, a možda i godinu dana, i nikad mi nije dosadilo. Ponekad ćete zapeti u teškoj fazi i misliti da se ne može pobijediti, ali jamčim da ćete proći s pravom strategijom. Svaka čast kreatorima! I hvala vam što ste objavili ovu sjajnu igru.
Plaćanje za pobjedu Ne možete napredovati bez dragulja
Toliko je smiješno da u ovoj igri postoji nešto što nema slabosti
Iskreno, volim ovu igru. Već neko vrijeme ga preuzimam svakih par godina.
U početku nema dovoljno opcija
Πύργος της άμυνας βασιλιά Παιχνίδια στρατηγικής zzq
หอการป้องกันกษัตริย์ ยุทธศาสตร์ ann
Prikazuje oglas nakon svake razine. Neprihvatljivo.
Super duper obrambeni toranj, ali treba više razvoja i ispravljanja bugova
Dobra igra obrane tornja koja se lako igra
Igrano više od godinu dana. Solidna igra, teške razine, odličan odaziv! Najbolja igra tower defense koju sam do sada vidio. Jao, prošao sam razinu 25 i sve izazove...pa sada gotovo, pretpostavljam.
Prekini i to loša
Ok, ali ne izuzetno.
Dogovor o prihvaćanju igranja je smiješan.
vidim
Toranj obrana kralj Strateške igre kzi
Previše košta nadogradnje, a dnevne nagrade su kao 1 zlato svakih nekoliko sati, a nadogradnja je kao 50k zlata
Nije loša igra! Ipak, ima nekoliko propusta - čak i ako otvorite aplikaciju svaki dan, ponekad će vaš napredak vratiti na dan 1. Također, dolazite do točke u igri u kojoj zapravo trebate "mleti" za novčiće da biste dobili pojačanja. . . koji postaju sve veći i viši dok se čini da nagrade za novčić ostaju iste. Ipak, ugodna igra! Igrao sam ga/uključio nekoliko mjeseci i skoro sam ga uspio pobijediti.
Ova igra treba neke popravke, prvo, tornjevi uopće nemaju mozak, moraju pucati na najbližu metu ili moći odabrati metu. Mislim, ima puno tipova o mrtvima, ali ne, puca onog s najzdravijim tipovima
Grubo oko rubova što se tiče Kingdom Rush klonova.
Ova igra je jako loša jer je igram i dolazi toliko reklama
Nije bilo uputa kako igrati izazov, pa sam IZGUBIO Big Time. Ali neću ostati dolje, vratit ću se – pobijediti.